fbpx


Terug Naar vacatures


Direct Solliciteren

Allround Lasser

In de functie van (allround) Lasser ga jij daar een bijdrage aan leveren en ga je met jouw kennis en ervaring ervoor zorgen dat alle onderdelen voor onze producten perfect gelast worden, zodat onze hoge kwaliteit gegarandeerd blijft! 

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een team van Lassers, ieder met zijn eigen specialistische kennis en vaardigheid.

Met behulp van technische tekeningen weet jij met verschillende materialen (zoals RVS, staal en eventueel aluminium) perfect laswerk af te leveren. De werkzaamheden kunnen bestaan uit enkele stuks, kleinere series en projectmatig werk.

Wie ben jij?

Het is goed als je beschikt over de volgende kwaliteiten, maar dat zegt niet alles:

  • Je beschikt over een MBO niveau 3 diploma
  • Je hebt aanvullende lascursussen gevolgd (pre)
  • Je beheerst diverse lastechnieken, zoals MIG/MAG en TIG-lassen (voor zowel plaatwerk als constructiewerk)
  • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als (allround) lasser
  • Je bent accuraat, praktisch ingesteld, zelfstandig en collegiaal

Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier vanzelfsprekend. Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden jou namelijk geen baan, maar een carrière. 

Over NieuweWeme

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 180 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleinschalig Twents bedrief!’ Gezellig en informeel!

Even bellen?

Meer informatie? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?

Direct Solliciteren?