fbpx

Assemblage Medewerker

De NieuweWeme Groep bestaat uit een aantal bedrijven, die ieder voor zich complete producten kunnen ontwikkelen, engineeren, produceren, distribueren en, indien gewenst, waar ook ter wereld in bedrijf stellen. De verschillende producten binnen deze bedrijven, zorgen voor een sterke marktpositie voor de gehele NieuweWeme Groep. Onze collega’s hebben allemaal hetzelfde doel: samen met de klant mooie eindproducten maken. Dat we daarbij topkwaliteit leveren, bewijzen we elke dag weer.

Wat ga je doen?

In de functie van Assemblage Medewerker ben je verantwoordelijk voor het assembleren van mechanische- en elektrotechnische onderdelen. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten, volgens de geldende specificaties en werkvoorschriften, worden gemaakt.

Wie ben jij?

Om de functie van Assemblage Medewerker goed in te kunnen vullen, voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Je beschikt over een VMBO diploma
  • Je bent collegiaal en kunt geconcentreerd en nauwkeurig werken
  • Je bent in staat technische werkinstructies te lezen en op te volgen
  • Je kunt zelfstandig werken

Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier vanzelfsprekend. Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden jou namelijk geen baan, maar een carrière. Samen staan we sterk!

Wat krijg je allemaal nog naast een mooi salaris, pensioen en vakantiedagen?

  • Een mooie functie in een prachtig Twents bedrijf
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden en een informele cultuur

Over NieuweWeme

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 180 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleinschalig Twents bedrief!’ Gezellig en informeel!

Even bellen?

Wil je eerst meer informatie? Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?

Direct Solliciteren?