fbpx

Engineer WTB

Door mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en software-technische expertise in te zetten bouwen wij oplossingen voor diverse waterbehandelingsprocessen op het gebied van drinkwater, proceswater en afvalwater.

Daarnaast bouwen wij oplossingen waarin huisafval vergist of gecomposteerd wordt, zodat grondstof kan dienen voor andere processen.

Word jij blij van het vertalen van de behoefte van de klant naar een functioneel ontwerp in een technische uitwerking?

Dan is onze functie engineer WTB precies wat je zoekt!

We hechten veel waarde aan technische creativiteit en dagen je dan ook om vanuit jouw expertise tot slimme oplossingen te komen.

Wat ga je doen?

Vanuit jouw rol als Engineer WTB werk je in verschillende projectfasen, vanaf concept tot en met het kant en klare product. Je bent verantwoordelijk voor het aanleveren, uitwerken en engineeren van werktuigbouwkundige installaties op basis van de wensen van de klant en voor het opstellen van offertes. Je zet een basis ontwerp op, maakt kostprijsbegrotingen met daarbij de juiste werkmethoden, hoeveelheden, materialen, manuren etc. Je draagt zorg voor tijdige afstemming met de inkoper en ziet toe op een tijdige levering.

Wie ben jij?

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een HBO opleiding Werktuigbouwkunde.
  • Minimaal 5 jaar ervaring.
  • Ervaring met MS Office, ERP software en 3D software (Solid Works).
  • Overtuigingskracht, vakmanschap en een ondernemersmentaliteit
  • Oog voor innovatie en duurzaamheid.
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier vanzelfsprekend. Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden jou namelijk geen baan, maar een carrière. Samen staan we sterk!

Wat krijg je allemaal nog naast een mooi salaris, pensioen en vakantiedagen?

  • Een mooie functie in een prachtig Twents bedrijf
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden en een informele cultuur

Over NieuweWeme

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 180 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleinschalig Twents bedrief!’ Gezellig en informeel!

Even bellen?

Wil je eerst  wat meer informatie?
Laat jouw gegevens achter en wij bellen jouw zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?

Direct Solliciteren?