fbpx

Logistiek
Medewerker

Wil jij graag werken in een leuk team? Let jij graag op de kleinste details?

Dan is NieuweWeme op zoek naar jou!

Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van het logistieke proces met betrekking tot levering, opslag en verzending van materiaal.

Wat ga je doen?

Wij zijn een zeer divers maakbedrijf. Dat betekend dat geen dag hetzelfde is!
Als Logistiek Medewerker controleer je producten op kwaliteit, hoeveelheid en verpakking. Je inventariseert en beheert de magazijnvoorraad en verwerkt alles administratief in het computersysteem, zodat de voortgang van bestellingen en verzending kunnen worden beheerd. Je helpt mee met het laden en lossen van vrachtwagens, het ontvangen en verzendklaar maken van goederen en je bezorgt ze daadwerkelijk bij de klant.

Wie ben jij?

Wij geloven meer in passie dan papieren!

Het is goed als je beschikt over de volgende kwaliteiten, maar dat zegt niet alles:

  • VMBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • In het bezit van een Heftruck- en BE-rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier vanzelfsprekend. Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden jou namelijk geen baan, maar een carrière. Samen staan we sterk!

Wat krijg je allemaal nog naast een mooi salaris, pensioen en vakantiedagen?

  • Een mooie functie in een prachtig Twents bedrijf
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden en een informele cultuur

Over NieuweWeme

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 180 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleinschalig Twents bedrief!’ Gezellig en informeel!

Even bellen?

Wil je eerst  wat meer informatie?
Laat jouw gegevens achter en wij bellen jouw zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?

Direct Solliciteren?