Skip to content

Afstudeerder Technische Bedrijfskunde

Oldenzaal, Overijssel, NederlandNieuweWeme

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven student Technische Bedrijfskunde en op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Dan is NieuweWeme Groep op zoek naar jou! Als afstudeerder Technische Bedrijfskunde kom je te werken binnen onze afdeling Containerized Solutions.


Binnen deze functie krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en verder te ontwikkelen. Tijdens je afstudeerperiode ga je een marktonderzoek uitvoeren. Het doel van dit marktonderzoek is inzicht te krijgen in de kansen en mogelijkheden in de huidige markt om hiermee onze toekomstige groei te realiseren. Het eindproduct van deze opdracht zal een goed onderbouwd salesplan voor de afdeling Containerized Solutions zijn.


Jouw collega's

Als afstudeerder Technische Bedrijfskunde werk je nauw samen in een team van drie collega's, de Sales Engineer, de Account Manager en de Business Unit Manager. Het volledige team bestaat uit 60 collega's, met wie je uiteraard ook gaat samenwerken. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken op onze locaties in Hengelo en Oldenzaal. Daarnaast bieden wij goede begeleiding en ondersteuning tijdens jouw afstudeerperiode.

Vereisten

Jouw profiel

Wij zoeken een afstudeerder Technische Bedrijfskunde die een commerciële blik heeft, analytisch sterk is en te omschrijven is als een aanpakker. Je hebt affiniteit met techniek en bent in staat om je bevindingen duidelijk te presenteren. Door jouw proactieve houding weet je alle nodige informatie te achterhalen die nodig is om deze opdracht tot een succes te brengen!


De opdracht

Het uitvoeren van een marktonderzoek in de vorm van een externe analyse op Macro- en Mesoniveau (denk aan: DESTEP & ABCD Analyse) en de interne analyse op Microniveau.


In het onderzoek komen onder meer de volgende analyses aan bod:

  • Afnemersanalyse
  • Bedrijfstakanalyse
  • Concurrentenanalyse
  • Distributieanalyse
  • SWOT- analyse

Op basis van deze informatie bepaal jij de strategie en schrijf je dit uit tot een salesplan. Uiteraard mag je jouw bevindingen delen voor onze directie.


Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je klaar voor een uitdagende afstudeerstage bij NieuweWeme Groep? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe afstudeerder Technische Bedrijfskunde binnen onze afdeling Containerized Solutions!


Eerst nog 'brandende' vragen? 

Neem dan contact op met Sebastiaan Rompelman (afstudeerbegeleider) via 06-51459214.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Oldenzaal, Overijssel, Nederland
NieuweWeme

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Typewriter Effect