Skip to content

Allround Lasser

Oldenzaal, Overijssel, NederlandContainerized Solutions

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een team van Lassers, ieder met zijn eigen specialistische kennis en vaardigheid. In de functie van (allround) Lasser ga jij daar een bijdrage aan leveren en ga je met jouw kennis en ervaring ervoor zorgen dat alle onderdelen voor onze producten perfect gelast worden, zodat onze hoge kwaliteit gegarandeerd blijft!


Met behulp van technische tekeningen weet jij met verschillende materialen (zoals RVS, staal en eventueel aluminium) perfect laswerk af te leveren. De werkzaamheden kunnen bestaan uit enkele stuks, kleinere series en projectmatig werk.

Vereisten

Wie ben jij?

Het is goed als je beschikt over de volgende kwaliteiten, maar dat zegt niet alles:

  • Je beschikt over een MBO niveau 3 diploma
  • Je hebt aanvullende lascursussen gevolgd (pre)
  • Je beheerst diverse lastechnieken, zoals MIG/MAG en TIG-lassen (voor zowel plaatwerk als constructiewerk)
  • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als (allround) lasser
  • Je bent accuraat, praktisch ingesteld, zelfstandig en collegiaal


Wat bieden wij jou?

Binnen NieuweWeme geloven we in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Ieder dag, dag in dag uit, wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat je goed op je plek zit en elke dag met plezier naar je werk gaat!


Maar ook:

  • Een stabiele werkomgeving met een gezellige en bovenal informele werksfeer
  • Een goed salaris (passend bij jouw kennis en ervaring)
  • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal & Techniek, dat betekent o.a. 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8% vakantietoeslag en een goed pensioen
  • Een dienstverband voor 32 tot 40 uren per week met uitsluitend dagdienst-uren
  • Een goedgevulde werkdag met uitdagende werkzaamheden


Over NieuweWeme

NieuweWeme maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 200 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleinschalig Twents bedrief!’ Gezellig en informeel!


Overtuigd?

Neem contact op. Maak een afspraak. Drink een bak koffie (of thee). Laat je verwonderen!
Wil je eerst meer informatie over de functie van Allround Lasser? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Oldenzaal, Overijssel, Nederland
Containerized Solutions

of

Apply with Indeed onbeschikbaar