Skip to content

Assemblage Medewerker

Hengelo, Overijssel, NederlandContainerized Solutions

Functieomschrijving

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal Business Units (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren.


Voor meerdere van de hierboven genoemde Business Units is NieuweWeme op zoek naar Assemblage Medewerkers met o(o)og(en) voor detail en kwaliteit. Afhankelijk van de Business Unit, waar je voor zult gaan werken, ga je je bezig houden met het verrichten van assemblage werkzaamheden aan tilliften en douche-/toiletstoelen, aan het assembleren van batterijcontainers dan wel assemblage werkzaamheden aan elektrotechnische panelen.


Voor deze functie hoef je geen doorgewinterde Monteur te zijn (die zoeken we overigens ook), passie voor techniek vinden we belangrijker en de fijne kneepjes ga we je leren. Samen met je collega’s ga je iedere dag weer voor het best mogelijke resultaat.


Wat ga je doen?

In de functie van Assemblage Medewerker ben je verantwoordelijk voor het assembleren van mechanische- en elektrotechnische onderdelen. Uiteraard verloopt het e.e.a. conform de geldende specificaties en bijbehorende werkvoorschriften.

Daarbij vinden de werkzaamheden plaats in een vaste volgorde, met daarbij een strakke tijdsindeling.


(Nog) niet helemaal over de streep? Kijk dan eens naar:


Vereisten

Wie ben jij?

Om de functie van Assemblage Medewerker goed te kunnen invullen, voldoe jij minimaal aan de onderstaande eisen:

 • Je beschikt over een VMBO diploma
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse of Duitse taal
 • Je kunt geconcentreerd en zorgvuldig-/nauwkeurig werken
 • Je bent in staat technische werkinstructies te lezen en op te volgen
 • Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken
 • Je vindt het geen probleem om repeterende werkzaamheden te verrichten
 • Je kunt meedenken in het proces als je dingen ziet die beter/makkelijker kunnen
 • Je hebt bij voorkeur kennis van-/ervaring met LEAN- en kwaliteitstechnieken, maar in ieder geval om dit te leren
 • Je hebt ervaring met het besturen van heftruck-/stapelaar (pré)


Wat bieden wij jou?

 • De mogelijkheid tot switchen tussen de verschillende Business Units, ieder met verschillende productiegroepen en eindproducten.
 • Een stabiele werkomgeving met een gezellige en comfortabele werksfeer
 • Een goed salaris (passend bij jouw kennis en ervaring)
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metalektro, dat betekent o.a. 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8% vakantietoeslag en een goed pensioen
 • Een dienstverband voor 32 tot 40 uren per week met uitsluitend dagdienst-uren
 • Een goedgevulde werkdag met routinematige werkzaamheden van 7.30 uur tot 16.15 uur
 • Twee keer per week vers fruit op het werk, omdat NieuweWeme waarde hecht aan de gezondheid van haar medewerkers


Over NieuweWeme

NieuweWeme maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 200 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleinschalig Twents bedrief!’ Gezellig en informeel!


Overtuigd?

Neem contact op. Maak een afspraak. Drink een bak koffie (of thee). Laat je verwonderen!
Wil je eerst meer informatie over de functie van Assemblage Medewerker? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hengelo, Overijssel, Nederland
Containerized Solutions

of

Apply with Indeed onbeschikbaar