Skip to content

Commercieel Medewerker Binnendienst

Hengelo, Overijssel, NederlandCharging Solutions

Functieomschrijving

Ben jij administratief en organisatorisch sterk? En vind je het leuk om de schakel te zijn tussen klanten en personeel? Dan is de NieuweWeme Groep op zoek naar jou!


Ter ondersteuning van onze Business Unit Charging Solutions zijn wij op zoek naar een enthousiaste Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst.


Wat ga je doen?

Je ben de schakel tussen de klant en de interne organisatie. Na een gedegen inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van offerte aanvragen tot de facturatie van de orders in ons ERP systeem.

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, Accountmanagers en andere collega’s omtrent vragen, de status en voortgang van klantorders en projecten.
  • Je coördineert het orderproces, zoals o.a. het bewaken van de levertijden en het verzorgen van tijdige informatieverstrekking aan klanten en collega’s.
  • Je verricht ondersteunende werkzaamheden, zoals het voorbereiden van offertes en het maken van orderbevestigingen.

Vereisten

Wat breng je mee?

Om de functie van Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst goed in te kunnen vullen, hoef je geen techneut te zijn. Een klantgerichte instelling vinden wij des te belangrijker! Wij geloven meer in passie dan papieren! Wel is HBO werk- en denkniveau gewenst om de functie goed te kunnen uitoefenen en dien je te beschikken over de drive om jezelf te ontwikkelen.


Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan.

  • Je kan dagelijks impact maken binnen de energie transitie
  • Een goed salaris (passend bij jouw kennis en ervaring)
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en een goed pensioen
  • Een dienstverband voor 32- 40 uren per week (werkuren-/dagen worden in overleg bepaald
  • De mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en/of cursussen
  • Twee keer per week vers fruit op het werk en de mogelijkheid tot deelname aan het Fietsplan


Over de NieuweWeme Groep

De NieuweWeme Groep maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.


De NieuweWeme Groep realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal Business Units (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is de NieuweWeme Groep in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere, en misschien nog wel belangrijker, duurzame wereld. Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n 250 medewerkers. Wat kenmerkend is voor de NieuweWeme Groep is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleine startup’.


Enthousiast geworden over de functie van Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst?

Neem dan snel contact op met ons via:

sollicitaties@nieuweweme.nl

+31 541 530 500


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hengelo, Overijssel, Nederland
Charging Solutions

of

Apply with Indeed onbeschikbaar