Skip to content

Monteur Paneelbouw

Oldenzaal, Overijssel, NederlandControl Systems

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

In de functie van Monteur Paneelbouw is geen dag hetzelfde. Wij hebben een breed portfolio aan (internationale) klanten en producten. Je krijgt dus veel ruimte om te ontdekken waar jij je het meeste thuis voelt.


Greep uit je verdere werkzaamheden als Monteur Paneelbouw:

 • Uitvoeren van normale en meer complexe werkzaamheden aan elektrotechnische besturingspanelen, volgens werktekeningen en voorschriften. Bij ons op de afdeling paneelbouw of als het nodig is bij de klant op locatie
 • Zelfstandig uitvoeren van de controle, het analyseren en het testen om de kwaliteit van jouw werk te waarborgen
 • Verrichten van alle bijkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het boren en tappen van gaten, het knippen van draden en het aansluiten van componenten

Nog niet genoeg uitdagingen?

Binnen NieuweWeme krijg je de kans (mocht je dit leuk vinden) om jouw kennis en kunde te delen, door het begeleiden en coachen van (nieuwe) collega’s, zodat hij/zij net zo’n ras techneut wordt als jij dat bent!

Vereisten

Wie ben jij?

Het is goed als je beschikt over de volgende kwaliteiten, maar dat zegt niet alles:

 • Minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding in een technische richting (bij voorkeur richting Elektrotechniek)
 • Aantoonbare ervaring in soortgelijke functie, waarbij service en dienstverlening (naast het leveren van kwaliteit) hoog in het vaandel staat
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal
 • In het bezit van een rijbewijs B

Beschik jij (nog) niet over bovenstaande kwalificaties, maar ben je wel geïnteresseerd in de functie van Monteur Paneelbouw? Solliciteer! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en een (intern) opleidingsplan op maat.


Wat bieden wij jou?

Binnen NieuweWeme geloven we in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Ieder dag, dag in dag uit, wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat je goed op je plek zit en elke dag met plezier naar je werk gaat!


Maar ook:

 • Een stabiele werkomgeving met een gezellige en bovenal informele werksfeer
 • Een goed salaris (passend bij jouw kennis en ervaring)
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metalektro, dat betekent o.a. 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8% vakantietoeslag en een goed pensioen
 • Een dienstverband voor 32 tot 40 uren per week met uitsluitend dagdienst-uren
 • Een goedgevulde werkdag met uitdagende werkzaamheden
 • Een scala aan opleidingsmogelijkheden om je kennis als Monteur te (blijven) verbreden en ontwikkelen


Over NieuweWeme

NieuweWeme maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 200 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleinschalig Twents bedrief!’ Gezellig en informeel!


Overtuigd?

Neem contact op. Maak een afspraak. Drink een bak koffie (of thee). Laat je verwonderen!
Wil je eerst meer informatie over de functie van MonteurPaneelbouw? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Oldenzaal, Overijssel, Nederland
Control Systems

of

Apply with Indeed onbeschikbaar