Skip to content

Monteur Werktuigbouwkunde - WTB

Oldenzaal, Overijssel, NederlandNieuweWeme

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

In de functie van Monteur Werktuigbouwkunde – WTB ga je je bezig houden met uiteenlopende werktuigbouwkundige werkzaamheden. Je gaat, aan de hand van technische tekeningen en werkinstructies, zelfstandig aan de slag. Daarbij controleer en test je je eigen werkzaamheden, en eventueel dat van je collega’s, en kom je met praktische oplossingen voor eventuele problemen.


Het zwaartepunt van de functie ligt op mechanisch en hydraulisch vlak, maar je zult je in basis, met een beetje hulp van je collega’s, ook elektrotechnisch uit de voeten moeten kunnen. De hierboven genoemde werkzaamheden verricht je vanuit Oldenzaal, maar ook in overleg ook op locatie bij de opdrachtgever(s).


Nog niet genoeg uitdagingen?

Binnen de NieuweWeme Groep krijg je de kans (mocht je dit leuk vinden) om jouw kennis en kunde te delen, door het begeleiden en coachen van (nieuwe) collega’s, zodat hij/zij net zo’n ras techneut wordt als jij dat bent!

Vereisten

Wie ben jij?

Als je zelfstandig kunt werken, je vindingrijk bent en je goed prioriteiten kunt stellen, hebben wij de binnen NieuweWeme de perfecte uitdaging voor jou!


Op je CV zien we graag het volgende terug:

 • Minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding in een technische richting (bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde)
 • Aantoonbare ervaring in soortgelijke functie, waarbij service en dienstverlening (naast het leveren van kwaliteit) hoog in het vaandel staat
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal
 • In het bezit van een rijbewijs B

Ben je nog bezig met je opleiding of doe je nu compleet iets anders, maar ben je wel geïnteresseerd in de functie van Monteur Werktuigbouwkunde – WTB? Laat je gegevens achter! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en een (intern) opleidingsplan op maat.


Wat bieden wij jou?

Binnen NieuweWeme geloven we in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Iedere dag, dag in dag uit, wordt er hard gewerkt om ervoor te zorgen dat je goed op je plek zit en elke dag met plezier naar je werk gaat!


Maar ook:

 • Een stabiele werkomgeving met een gezellige en bovenal informele werksfeer
 • Een goed salaris (passend bij jouw kennis en ervaring)
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metalektro, dat betekent o.a. 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8% vakantietoeslag en een goed pensioen
 • Een dienstverband voor 32 tot 40 uren per week met uitsluitend dagdienst-uren
 • Een goedgevulde werkdag met uitdagende werkzaamheden van 7.30 uur tot 16.15 uur
 • Een scala aan opleidingsmogelijkheden om je kennis als Monteur te (blijven) verbreden en ontwikkelen
 • Twee keer per week vers fruit op het werk en de mogelijkheid tot deelname aan het Fietsplan


Over de NieuweWeme Groep

De NieuweWeme Groep maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.


De NieuweWeme Groep realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal Business Units (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is de NieuweWeme Groep in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere, en misschien nog wel belangrijker, duurzame wereld. Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n 250 medewerkers. Wat kenmerkend is voor de NieuweWeme Groep is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleine startup’.


Overtuigd?

Neem contact op. Maak een afspraak. Drink een bak koffie (of thee). Laat je verwonderen!
Wil je eerst meer informatie over de functie van Monteur Werktuigbouwkunde - WTB? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Oldenzaal, Overijssel, Nederland
NieuweWeme

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Typewriter Effect