Skip to content

Teamleider Productie

Oldenzaal, Overijssel, NederlandM&A

Functieomschrijving

In de functie van Teamleider Productie ben je intern verantwoordelijk voor het productieproces. Je coacht-/motiveert je team en signaleert en adviseert de Business Unit Manager waar nodig, wat betreft de personele bezetting. Daarbij voer je zelfstandig controles uit, die je analyseert en vervolgens rapporteert aan de afdeling QA

Je komt te werken binnen de Business Unit Manufacturing & Assembly.  Deze afdeling realiseert alles op het gebied van metaalbewerking voor binnenkomende projecten en producten. Daarnaast verzorgen zij de assemblage van diverse producten. 

Wat ga je doen?

 • Je coacht en motiveert je team en bent verantwoordelijk voor het behalen van de productieplanning, kijkend naar veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten
 • Je voert zelfstandig controles uit die je vervolgens analyseert en rapporteert aan de afdeling QA en leidinggevende
 • Je streeft naar een optimalisatie van het productieproces, waarbij je het beste uit je team naar voren haalt en op basis van analyses, inzichten en nieuwe ontwikkelingen verbetervoorstellen doet

Daarnaast verzamel je verbetervoorstellen van de medewerkers in de fabriek o.a. op het gebied van technische uitvoerbaarheid en koppelt dit terug aan de Manager Engineering. Op deze manier zorg jij ervoor dat je team en haar werkwijze altijd in ontwikkeling is, om het beste uit je team te halen.

Vereisten

Wie ben jij?

We vinden het belangrijk dat je je staande weet te houden in een dynamische omgeving, waar prioriteiten stellen en het overzicht bewaren voor jou vanzelfsprekend is. 

Om een goede invulling te geven aan de functie van Teamleider Productie breng je het volgende mee:

 • MBO of HBO diploma in technische richting 
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie
 • Communicatief zeer vaardig
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • Kennis van-/ervaring met ERP software en MS Office
 • Kennis van-/ervaring met LEAN- en kwaliteitstechnieken


Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris (passend bij jouw kennis en ervaring)
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metalektro, dat betekent o.a. 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8% vakantietoeslag en een goed pensioen
 • Een dienstverband voor 32- 40 uren per week met uitsluitend dagdienst-uren
 • De mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en/of cursussen
 • Twee keer per week vers fruit op het werk en de mogelijkheid tot deelname aan het Fietsplan
 • Leuke personeelsfeestjes en sportieve uitstapjes (NieuweWeme Actief)


Over de NieuweWeme Groep

De NieuweWeme Groep maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

De NieuweWeme Groep realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal Business Units (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is de NieuweWeme Groep in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Samen met 250 collega’s dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en vooral duurzame wereld. In een paar zinnen kunnen wij vertellen wat we doen, maar kom het vooral ervaren!Overtuigd?

Neem contact op. Maak een afspraak. Drink een bak koffie (of thee). Laat je verwonderen!
Wil je eerst meer informatie over de functie van Teamleider Productie? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Oldenzaal, Overijssel, Nederland
M&A

of

Apply with Indeed onbeschikbaar