Skip to content

Werkstudent (bijbaan in de Techniek)

Oldenzaal, Overijssel, NederlandQHSE

Functieomschrijving

Volg je op dit moment nog een opleiding? En heb jij iedere week een aantal vrije uurtjes over die je graag nuttig wilt besteden? 


Binnen NieuweWeme hebben we meer dan voldoende plek voor werkstudenten. De ultieme kans om de reeds opgedane kennis toe te passen in de praktijk OF kennis te maken met de Techniek (mocht je, op dit moment, een hele andere opleiding volgen). Voor ons een kans om een mogelijk toekomstig werknemer te leren kennen. Kortom, een win-win situatie. Toch?


Wat ga je doen?

De invulling van de werkzaamheden zal in samenspraak met jou nader vorm krijgen. E.e.a. zal namelijk afhankelijk zijn van jouw interesses, ervaringen en beschikbaarheid, maar je kunt hierbij o.a. denken aan:


 • Werkinstructies schrijven voor de verschillende Business Units
 • Processtappen voor de afdeling Control Systems (laadpalen) uitschrijven
 • Proces beschrijvingen opstellen met bijbehorende werkinstructies en/of invulformulieren van alle processen welke we formaliseren (QHSE)
 • Ondersteuning bij one- piece- flow implementatie
 • Aanbrengen van vloerbelijningen op de werkvloer (voor de afwisseling ;))

Vereisten

Wie ben jij?

Een fanatieke student met een aantal vrije uren in de week en die om kan gaan met zijn/haar vrijheden (we kijken je niet constant op de vingers, omdat we geloven in jouw toegevoegde waarde). Daarbij beschik je over een positief kritische blik, waardoor je de juiste vragen kunt stellen en verbeteringen kunt voorstellen bij de uitoefening van de werkzaamheden.


Wat bieden we jou?

 • Een uitdagende bijbaan, waarbij je ondersteuning biedt in een professionele en informele werkomgeving met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Een goed salaris passend bij de leeftijd en de werkzaamheden
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metalektro, dat betekent o.a. 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8% vakantietoeslag (betreffende wordt maandelijks uitgekeerd) en een goed pensioen
 • Een min- max overeenkomst, zodat jij flexibel kunt werken (passend bij en aan jouw opleiding)
 • Een goedgevulde werkdag met routinematige werkzaamheden
 • Twee keer per week vers fruit op het werk, omdat NieuweWeme waarde hecht aan de gezondheid van haar medewerkers


Over NieuweWeme

NieuweWeme maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 200 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleinschalig Twents bedrief!’ Gezellig en informeel!


Is deze bijbaan jou op het lijf geschreven?

Neem contact op. Maak een afspraak. Drink een bak koffie (of thee). Laat je verwonderen!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Oldenzaal, Overijssel, Nederland
QHSE

of

Apply with Indeed onbeschikbaar