fbpx

Zelfstandig
Monteur

Krijg jij energie van het zelfstandig oplossen van problemen?

Werk je graag met je handen, zowel zelfstandig als in teamverband?

Dan is NieuweWeme opzoek naar jou!  

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde! Maar we geven jou graag een indicatie van jouw bezigheden.

Je houdt je bezig met normale en meer complexe werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische werkzaamheden, zoals het monteren van mechanische delen en waar nodig het aansluiten van de bekabeling volgens aangeleverde schema’s in de fabriek, maar ook op locatie bij opdrachtgevers.

Als jij zelfstandig kan werken, je vindingrijk bent en je goed prioriteiten kan stellen, hebben wij de baan voor jou! Jouw verantwoordelijkheid ligt in het zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden met behulp van technische tekeningen en werkinstructies en het controleren en testen van het product.

Wie ben jij?

Wij geloven meer in passie dan papieren!

Het is goed als je beschikt over de volgende kwaliteiten, maar dat zegt niet alles:

 • Een technische opleiding MBO 3 of 4 aangevuld met praktijkervaring is het meest passend.

Dat zijn niet de belangrijkste zaken waar we naar kijken. Wij vinden het namelijk nog belangrijker dat je beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Passie voor jouw vak
  • Een gezonde drive om jezelf te ontwikkelen en door te groeien
  • Je beng leergierig en vind het leuk om met diverse mensen samen te werken
  • Je bent sociaal en draagt graag jouw steentje bij aan een betere toekomst.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier vanzelfsprekend. Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden jou namelijk geen baan, maar een carrière. Samen staan we sterk!

Wat krijg je allemaal nog naast een mooi salaris, pensioen en vakantiedagen?

 • Een mooie functie in een prachtig Twents bedrijf
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden en een informele cultuur

Over NieuweWeme

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 180 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleinschalig Twents bedrief!’ Gezellig en informeel!

Even bellen?

Wil je eerst  wat meer informatie?
Laat jouw gegevens achter en wij bellen jouw zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?

Direct Solliciteren?