fbpx

Lead Engineer E

Heb jij ervaring als Lead Engineer en ben je toe aan een volgende stap? Wil je werk jij werken aan innovatieve en complexe elektrotechnische installaties die dé energietransitie mogelijk maken? Ben jij daarnaast de persoon die het leuk vindt om als mentor inhoudelijk junioren te begeleiden? 

Wat ga je doen?

In de functie van Lead Engineer ben jij het technisch geweten van de elektrotechnische installaties. Je weet klantvragen te vertalen naar oplossingen en je denkt intern mee in nieuwe oplossingen. Zo onderzoeken we momenteel het werken met EPLAN in 3D.

Omdat we werken aan nieuwe en toekomstgerichte systemen wordt het nodige denkwerk gevraagd. Met jouw kennis en senioriteit fungeer je daarnaast als technisch ondersteuner binnen het team. 

Jouw takenpakket in een notendop: 

 • Vertalen van klant informatie tot complete oplossingen
 • Leveren van een bijdrage aan het verbeteren van werkmethodieken en processen op de afdeling
 • Geven van advies en het bieden van ondersteuning aan het team met betrekking tot technische vraagstukken, engineering, materiaalkennis e.d.
 • Uitwerken van voor- en nacalculaties, waarna je hier advies over uit brengt en beslissingen neemt om verbeteringen door te voeren

Wie ben jij?

We zoeken een kennisdrager die onze organisatie wil komen versterken, en actief gaat bijdragen aan de ontwikkeling van het team en nieuwe complexe systemen. 

 • Je beschikt over HBO diploma (bij voorkeur richting Elektrotechniek)
 • Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring als zelfstandig E-engineer en kennis van-/ervaring met EPLAN
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en je kunt systematisch en planmatig werken
 • Je weet hoe je kan communiceren op verschillende niveaus
 • Je bent sociaal en draagt graag jouw steentje bij aan een betere toekomst

Wat bieden wij jou?

Een plezierige, informele werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s. Wij geloven in lange termijn relaties, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Wij bieden jou namelijk geen baan, maar een carrière. Daarnaast ontvang je:

 • Een goed salaris (e.e.a. is afhankelijk van jouw kennis-/ervaring)
 • 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling
 • Een mooie functie in een prachtig Twents bedrijf dat onderdeel is van Koolen Industries
 • Een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden en een informele bedrijfscultuur

Over NieuweWeme

NieuweWeme maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal Business Units (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere, en misschien nog wel belangrijker, duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand én hand met de meest innovatieve en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 180 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleine startup’. 

Even bellen?

Wil je eerst meer informatie? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Direct Solliciteren?

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld