Overslaan naar content

Kracht van groot. Sfeer van klein.

Bij NieuweWeme maken we dingen die de wereld beter maken. Of het nu gaat om laadpalen, waterstofsystemen, zorgproducten of energieopslagsystemen, iedereen zet hier zijn schouders eronder.

Ontdek onze Business Units

Containerized Solutions

Bij Containerized Solutions toveren we complexe systemen en processen om tot handige plug&play oplossingen in zeecontainers. Denk aan energieopslag, waterstofproductie, biogasproductie en composteersystemen.

Control Systems

Hier is waar het allemaal begon! In Control Systems werken we aan paneelbouw en elektrotechnische oplossingen. Van losse onderdelen tot grootschalige serieproductie.

Charging Solutions

De makers achter de laadpalen van Vigor! Onze Charging Solutions afdeling houdt zich bezig met de massaproductie van verschillende laadpalen, zowel AC als DC laders.

Manufacturing & Assembly

Welkom in onze machinefabriek! Hier nemen we ruwe materialen en maken er complete producten van, zowel voor externe klanten als voor onze andere business units. Lassen, frezen, draaien, en assembleren – we kunnen het allemaal!

Achter de schermen bij Kymo

Hij is een lasser bij Containerized Solutions, en het vakmanschap spat eraf. In deze video legt hij uit wat er nou precies zo gaaf is aan zijn vak, en de mogelijkheden bij NieuweWeme.

Wij geven jouw talenten en ideeën een unieke kans!

Met meer dan 250 collega's en allerlei verschillende taken is ontwikkeling gewoonweg onvermijdelijk. Iedereen hier heeft op zijn eigen manier wel wat te bieden, en dat gaat hand in hand met onze persoonlijke groei.

We geloven dat iedereen zich moet kunnen ontwikkelen op een plek waar hij of zij zich lekker in zijn vel voelt. Samen werken we aan oplossingen waar we echt trots op kunnen zijn!

Hier vind je niet zomaar een baan, maar een carrière die je nooit meer wilt missen!

Staande medewerker nieuweweme vacature

Een bedrijf dat bij jou past

Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de video:

Passie voor techniek. Passie voor elkaar.

Waar staat NieuweWeme voor?

Leven lang leren

Wij zijn een erkend leerbedrijf, en daarom kijken we minder naar je opleiding en achtergrond. Wat ons echt interesseert, is jouw potentie. Wat wil je leren? Wat wil je kunnen? Bij ons staat kennis centraal. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd in ontwikkeling blijft. We financieren opleidingen, bieden begeleiding en helpen jou om te komen waar je wilt zijn.

Duurzame ontwikkeling

Wij geloven in een schone, groene toekomst. Elke dag werken we aan innovaties om de wereld mooier en beter te maken.

Samen creëren we oplossingen die onze wereld verbeteren. Wil je bijdragen aan een mooiere wereld? Dan ben je hier op de juiste plek.

Inclusie is belangrijk

Voor ons is inclusie en diversiteit essentieel voor een geweldige werkomgeving. Daarom kijken we meer naar passie dan naar diploma's. Samen onderzoeken we de mogelijkheden, zodat jij met plezier kunt werken.

Samenwerking

Bij ons draait alles om samenwerking. We staan elkaar bij, leren van elkaar en vieren onze successen samen. Je staat er nooit alleen voor.

Als je even vastloopt, staat binnen no-time ons team van 180 medewerkers voor je klaar!

Open en informeel

Ondanks dat we een team van meer dan 180 mensen zijn, is een typische 'zakelijke' sfeer bij ons ver te zoeken. Onze deuren staan letterlijk en figuurlijk altijd open. We zijn trots op onze open en informele werkomgeving. Hier kun je altijd jezelf zijn.

Foto's voor de sfeer!

Kracht van een groot bedrijf

Financieel sterk

Flexibiliteit met duidelijke structuur

Veel kennis en ervaring

Carrière en doorgroeimogelijkheden

Diverse functies, taken en projecten

Cultuur van een klein bedrijf

Gezellig en informeel

Geen hiërarchie

Passie en herkenning voor goed werk

Flexibel en snelgroeiend

Modern

Geschiedenis: een klein begin

Van garagebox naar een bedrijf met 220 medewerkers

Onze oprichter heeft ruim 30 jaar geleden, de organisatie in zijn eigen garage opgestart. Startend met het assembleren en de verkoop van panelen. Inmiddels is NieuweWeme, sinds haar overname door de Koolen Industries Groep hard gegroeid. Onder de nieuwe leiding van onze CEO, Gerben Hilboldt, zijn wij uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 220 medewerkers in eigen dienst. De afdeling Paneelbouw is en blijft een belangrijke Business Unit binnen NieuweWeme, maar is sindsdien uitgebreid met diverse engineering en assemblage mogelijkheden.

technische vacatures in twente

Waarom NieuweWeme?

Koen legt in deze video uit waarom hij voor NieuweWeme heeft gekozen. Wat kies jij?

Hoe is het om hier te werken?

Bij NieuweWeme werken we in allerlei sectoren en aan diverse projecten, elk met hun eigen uitdagingen. Diversiteit is hier het sleutelwoord. Je kunt je bezighouden met het in elkaar zetten van zorgoplossingen of meewerken aan groene waterstofprojecten. Kortom, kies wat bij je past! Je gaat in gesprek met klanten en overlegt intensief met collega's om de klantwensen volgens onze standaarden te realiseren.

We zijn trots erkend leerbedrijf te zijn, en we hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Bij NieuweWeme financieren we opleidingen, hanteren we het "train de trainer"-principe en zoeken we actief naar mogelijkheden om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je groeit met ons mee!

Ontmoet je collega's

Jeanet van Arragon

Personeelszaken

Maarten Lutters

Technical Product Manager

NieuweWeme vacatures

Momenteel hebben wij geen open vacatures.

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Bekijk dan hier alle vacatures of stuur een open sollicitatie!

Typewriter Effect