Overslaan naar content

Vigor Charging

Wij maken e-mobiliteit mogelijk door middel van geavanceerde oplossingen en 30 jaar sector expertise.

Vigor bruist van energie!

Wij hebben een doel: Nederland helpen CO2-neutraal te zijn in 2050. De transportsector draagt nog flink bij aan de CO2-uitstoot. Minder uitstoot is de missie, maar het is niet makkelijk, vooral met al dat gedoe in het elektriciteitsnet. Dat is waar Vigor in beeld komt. Wij staan zij aan zij met gemeenten, overheidsinstellingen en bedrijven om e-mobiliteit te boosten en die uitdagingen aan te pakken. Samen gaan we voor groenere wegen!

Wat wij belangrijk vinden

Duurzame Innovatie

Fijne Werkomgeving

Impact Maken

Ontwikkeling en Lange Termijn Groei

Expertise

Charging The Future

Vigor Charging Cultuur

Innovatie

Bij ons draait alles om technische vernuftigheid. We zitten nooit stil en moedigen creatieve ideeën en oplossingen aan. Als jij een briljant idee hebt over hoe de toekomst van de auto-industrie eruit moet zien, dan ben je hier aan het juiste adres!

Samenwerking

De wereld van elektrische voertuigen en laadinfrastructuur staat nog in de kinderschoenen. Daarom zien wij geen problemen, maar juist kansen. Het is tijd om vol gas te geven, vooral met elektrische voertuigen! Doe je mee?

Wij denken in kansen

De wereld van EV's en laadinfrastructuur zit nog in de beginfase. Daarom denken wij niet in problemen, maar in kansen. De tijd om (elektrisch) gas te geven is nu! Help jij mee?

Ontdek het project dat wij mogelijk hebben gemaakt. Hier kan jij ook aan bijdragen!

Vigor Charging Vacatures

Bekijk de verschillende open vacatures die er zijn binnen Vigor Charging.

Momenteel hebben wij geen open vacatures.
Typewriter Effect