fbpx

Projectmanager

Voor de afdeling Containerized Solutions draai je uiteenlopende projecten in diverse takken van de (internationale) industrie, waarbij de focus ligt op de energietransitie. Dit loopt uit een van energieopslag, waterstof productie, (afval)water zuivering tot en met afvalverwerking. Uiteraard verloopt het e.e.a. conform de afgesproken, planning, budgetten en klanteisen.

In de functie van Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het volledige traject vanaf verkoop tot en met de succesvolle oplevering van projecten. Je zorgt voor een ‘gestroomlijnde’ samenwerking binnen jouw projectteams. Ieder project heeft zo zijn eigen uitdagingen, maar verschillen tegelijkertijd ook van grootte en doorlooptijd.

Wat ga je doen?

Vanaf het moment van overdracht ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant, je zorgt ervoor de collega’s in het projectteam, met de juiste informatie aan de slag kunnen en concrete opdrachten krijgen aangereikt. Op basis hiervan stuur je op planning, meer- minderwerk, uitvoering en, nog belangrijker, veiligheid en kwaliteit. De voortgang omtrent projecten rapporteer je aan de Business Unit Manager.

De verdere taken- en verantwoordelijkheden van een Projectmanager:

 • Maakt op grond van het functioneel ontwerp een opdeling in deelactiviteiten /projectfasen en stelt op basis hiervan een projectplanning op.
 • Formeren van projectteams op basis van specialisme en capaciteit, met als doel het realiseren van een optimale bezetting en kwaliteit binnen het project.
 • Draagt zorg voor een juiste aanlevering van tekeningen, productspecificaties en correcte informatie over het te produceren product.
 • Bewaakt de voortgang van het project, stelt prioriteiten, signaleert tijdig knelpunten en onderneemt de benodigde acties.
 • Draagt zorg voor en ziet toe op de juiste projectregistratie en evaluatie (op basis van nacalculatie) en rapporteert hierover aan de Projectcontroller.

Wie ben jij?

We vinden het belangrijk dat je je staande weet te houden in een dynamische omgeving, waar prioriteiten stellen en het overzicht bewaren voor jou vanzelfsprekend is. Daarnaast breng je het volgende mee:

 • HBO- diploma richting werktuigbouwkunde
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • Je neemt initiatief, bent klantgericht en communicatief zeer vaardig.

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris (passend bij jouw kennis en ervaring)
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metalektro, dat betekent o.a. 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8% vakantietoeslag en een goed pensioen
 • Een dienstverband voor 32- 40 uren per week
 • De mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en/of cursussen

Over NieuweWeme

NieuweWeme maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal Business Units (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere, en misschien nog wel belangrijker, duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand én hand met de meest innovatieve en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 180 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleine startup’. 

Even bellen?

Wil je eerst  wat meer informatie? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Direct Solliciteren?

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld