fbpx

Student
Marktonderzoek

Je gaat een marktonderzoek uitvoeren. De kaders geven we je mee. De invulling is aan jou. Kortom, veel vrijheid.

Hoe je dit precies invult mag je zelf bepalen. Liever een afstudeeropdracht of een stageplek? Of misschien zoek je een leuke bijbaan waar je veel kunt leren tijdens de studie? Alles is bespreekbaar!

Wat ga je doen?

De NieuweWeme groep bestaat uit meerdere Business Units en handelsnamen. De afdeling HOAF is hier één van. HOAF is dé producent van onkruidbeheersingsoplossingen zonder chemicaliën. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om dit (nog) duurzamer en efficiënter te doen. Jouw kijk komt hierbij van pas!

In deze vrije functie krijg jij de kans om jouw eigen marktonderzoek uit te voeren. Je zal o.a. gaan onderzoeken waar de markt naartoe gaat met betrekking tot onkruidbeheersing, welke technieken er bestaan om onkruid zo duurzaam mogelijk te beheersen en welke stakeholders een rol spelen in deze transitie.

En hoe ziet dit er uit?

In het kader van jouw onderzoek krijg je natuurlijk intensieve begeleiding. Je krijgt een concrete onderzoeksvraag en meerdere sub-vragen toegewezen. Hier ga je mee ‘de boer op’ om de benodigde informatie, en natuurlijk antwoorden, op te halen. Hoe je dat doet mag je zelf bepalen.

Na afloop presenteer je jouw bevindingen en geef je concreet advies over waar wij als bedrijf de komende jaren ons op moeten gaan richten met betrekking tot onkruidbeheersing.

Je krijgt de vrijheid om je onderzoek deels vanuit huis te doen, maar je bent uiteraard meer dan welkom op ons kantoor in Oldenzaal. Hier zul je ook met enige regelmaat aanwezig moeten zijn voor fysieke meetings of een gezellig kopje koffie met het team.

Wie ben jij?

  • Een (Technische) Bedrijfskunde student aan een technische universiteit.
  • Proactief en kun jij goed keuzes maken.
  • Niet bang om advies te vragen.
  • Sociaal en heb jij het lef om stakeholders te benaderen.
  • Geïnteresseerd in duurzaamheid en heb je hart voor een groene toekomst!

Wat bieden wij jou?

  • Veel vrijheid – je mag zelf bepalen hoe en wanneer je deze functie invult.
  • Eigen plekje op kantoor met veel gezellige collega’s.
  • De kans om jezelf snel te ontwikkelen in grote organisatie die harder groeit dan ooit tevoren.
  • De kans op nog even te blijven hangen- een vaste functie na het afstuderen.

LEUK WEETJE: meer dan 60% van onze stagiaires blijven na de studie bij ons in dienst.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Het begint bij jezelf. Ben je enthousiast? Neem dan snel contact op met Mark.

Wij nodigen je dan graag uit voor een rondleiding door onze organisatie en een lekkere bak koffie. Daarna volgt een kort interview en vertellen wij je ‘in geur en kleur’ over het onderzoek.

Is het voor ons beide een mooie match? Mooi! Dan kun je morgen nog beginnen.

Over NieuweWeme

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal businessunits (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere en misschien nog wel belangrijker duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypes en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand in hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 180 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleinschalig Twents bedrief!’ Gezellig en informeel!

Even bellen?

Wil je eerst  wat meer informatie?
Laat jouw gegevens achter en wij bellen jouw zo snel mogelijk terug! Lekker makkelijk toch?

Direct Solliciteren?