fbpx

Teamleider Productie

In de functie van Teamleider Productie ben je intern verantwoordelijk voor het productieproces. Je coacht-/motiveert je team en signaleert en adviseert de Business Unit Manager waar nodig, wat betreft de personele bezetting. Daarbij voer je zelfstandig controles uit, die je analyseert en vervolgens rapporteert aan de afdeling QA.

Wat ga je doen?

 • Je coacht en motiveert je team en bent verantwoordelijke voor het behalen van de productieplanning, kijkend naar veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten
 • Je voert zelfstandig controles uit die je vervolgens analyseert en rapporteert aan de afdeling QA en leidinggevende
 • Je streeft naar een optimalisatie van het productieproces, waarbij je het beste uit je team naar voren haalt en op basis van analyses, inzichten en nieuwe ontwikkelingen verbetervoorstellen doet

Daarnaast verzamel je verbetervoorstellen van de medewerkers in de fabriek o.a. op het gebied van technische uitvoerbaarheid en koppelt dit terug aan de Manager Engineering. Op deze manier zorg jij ervoor dat je team en haar werkwijze altijd in ontwikkeling is, om het beste uit je team te halen.

Wie ben jij?

We vinden het belangrijk dat je je staande weet te houden in een dynamische omgeving, waar prioriteiten stellen en het overzicht bewaren voor jou vanzelfsprekend is. Om een goede invulling te geven aan de functie van Teamleider Productie breng je het volgende mee: 

 • HBO diploma richting Elektrotechniek
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie
 • Communicatief zeer vaardig
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
 • Kennis van-/ervaring met ERP software en MS Office
 • Kennis van-/ervaring met LEAN- en kwaliteitstechnieken

Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris (passend bij jouw kennis en ervaring)
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metalektro, dat betekent o.a. 27 vakantiedagen, 13 ATV dagen, 8% vakantietoeslag en een goed pensioen
 • Een dienstverband voor 32- 40 uren per week met uitsluitend dagdienst-uren
 • De mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en/of cursussen

Over NieuweWeme

NieuweWeme maakt onderdeel uit van de Koolen Industries Groep. Dit betreft een groep aan diverse bedrijven die samen werken aan een duurzame toekomst. De organisatie is opgericht door Kees Koolen, de voormalige CEO van Booking.com.

NieuweWeme realiseert technische oplossingen voor diverse (internationale) klanten. Met een viertal Business Units (Containerized Solutions, Charging Solutions, Manufacturing & Assembly en Control Systems) is NieuweWeme in staat diverse oplossingen te realiseren in verschillende sectoren. Zo dragen wij ons steentje bij aan een schonere, betere, en misschien nog wel belangrijker, duurzame wereld.

Geloof het of niet. Wij zijn van alle markten thuis. De productie van laadpalen tot de uitwerking van nieuwe prototypen en producten. We doen het allemaal. En niet te vergeten: dit gaat hand én hand met de meest innovatie en slimme oplossingen! Dit doen wij, dag in dag uit, met zo’n ruim 180 medewerkers. Wat kenmerkend is voor NieuweWeme is de kennis, kracht en middelen van een grote organisatie. Echter kent de organisatie de aanpak, sfeer en cultuur van een ‘kleine startup’. 

Even bellen?

Meer informatie over de functie van Teamleider Productie? Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug! 

Lekker makkelijk toch?

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Direct Solliciteren?

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld